GOED GEREGELD! JIJ BENT ER BIJ OP DE VERLATEN LEGERBASIS! WIE WEET OVERLEEF JE HET OOK NOG....

DE WERELD GAAT ER AAN... JIJ OOK...

OF VIND JIJ NET OP TIJD HET ELIXER, VERSTOPT OP  EEN VERLATEN LEGERBASIS VOL MET BEZETEN MILITAIREN?

Het einde van de wereld is nabij, en we hebben niks meer te verliezen. Het aantal bezeten mensen in de samenleving loopt hard op en niemand is nog te vertrouwen. Moord en agressie, het is overal. Ook op de verlaten legerbasis in Best is het een puinhoop. Maar deze plek is wel de enige plek waar het medicijn ligt om deze bizarre wereld te overleven. 

18+ HORROR EVENT 

Army Of Hell is alleen te bezoeken voor personen van 18 jaar en ouder met een geldig ticket. Bij binnenkomst is legitimatie en verklaring van deelname verplicht. Dit formulier ontvang je automatisch per mail. 

VERKLARING TOT DEELNAME

Fysiek contact, harde geluiden, vieze kleren, het gaat allemaal gebeuren! Van krijsende mensen die hun dood tegemoet gaan tot bezeten militairen die het ene na het andere lichaam offeren. Het hoort er allemaal bij en JA: dat word heftig. Als deelnemer ben je 100% zelf verantwoordelijk voor je deelname, en kies je er zelf voor om de verlaten basis te betreden. Om er zeker van te zijn dat je op de hoogte bent van alle regels, wetten en plichten, lever je bij binnenkomst de verklaring tot deelname in. Je ontvangt deze verklaring vanzelf per mail in de week voor het event.

ACTEURS GEZOCHT!

PRE-SALE GESTART!

VERKLARING